Cherry - 60 kcal in 100g
    60kcal
    Cherry - 60 kcal in 100g

Tips og Tricks

Løbende vil du kunne finde nye tips og tricks i forbindelse med dine besøg her på siden,  der vil forbedre din egen kogekunst markant.
Tips og tricks vil vi få fra nogle af ”eksperterne”,  men også fra brugerne af  The Cooking Affair. For  –  nok beundre vi de store mesterkokke,  men hjemmekokken der gider bruge tid på at læse og skrive madblogge og gøre noget ekstraordinært ved sine retter. Deres tips og tricks er helt uundværlige,  for at gøre hverdagsmad til en festlig og uundværlig oplevelse.

  • Hvordan tændes grillen nemmest?
  • Kan man genbruge brugte grill kul?
  • Hvordan laver man sværen sprød på Flæskestegen hver gang?
  • Skal en rød bøf steges i ovnen eller på en pande?

Et lille tips omkring skvalderkål – den måske mest hadede plante i enhver have i Danmark. Vi vender tilbage til de andre mange ukendte planter der også kan bruges i den almindelige kogekust.
Høst de små spæde blade og brug dem som tilskud til den grønne salat. Eller brug bladene (stadig de nyeste skud) som spinat. Kog dem hurtigt og sigt vandet fra i en
salatslynge og brug bladene i omelet, eller til den røgede medister. Så får du også lidt hævn over skvalderkålen og bliver glad.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!