Raisin - 295 kcal in 100g
    295kcal
    Raisin - 295 kcal in 100g

Rejer på ristet brød

Rejer på ristet brød med mayonnaise og citron er et fantastisk måltid,  på en sommerdag hvor solen står højt på himlen og hvor en stråhat er en nødvendighed for at sidde i solen. Det er så enkelt at lave et stykke med rejer og nydelsen er kæmpe stor.

Inspirationen til denne rejemad,  fik jeg efter at have været på formiddagsvisit hos Peter Dammegaard sammen med min gode ven Thomas Specht Ludvigsen for at ønske Peter tillykke på hans 50 års fødselsdag. Og dér i Peter og Camilas herregårdshave under blodbøgen,  fik vi serveret kaffe,  bitter,  koldt øl og hjemmelavet hyllebærsaft. Peter,  Thomas og jeg sad der en almindelig onsdag og talte om klodens problemer iført stråhat,  solbriller og følte os meget privilegerede den sommerdag i july.

Rist et stykke hvidt brød ganske let på begge sider. Fordel helt frisk salat (her er brugt iceberg salat) og anbring to store spiseskeer rejer oven på salaten. Dette stykke mad kan pyntes som man har lyst til,  med mayonnaise,  citron,   salt og peper.

Jeg vil dog anbefale det hele. Et stykke med rejer er nok som frokost og nyd meget gerne et glas koldt hvidvin til.

Ingridienser: ( 1 person)
Nemt ca 5 min.

  • 1 stk. hvidt brød
  • ca 100 gr. rejer eller mere
  • 2 skiver citron
  • Mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • salt og peper.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!