Peach - 60 kcal in 100g
    60kcal
    Peach - 60 kcal in 100g

Chicken with garlic and herbs

Kylling fyldt med hvidløgsost og urter er en opskrift der går mange år tilbage. En veninde præsenterede mig for denne fine måde at stege en kylling på. Og samtidig en meget nem måde at stege en kylling med en kant. Normalt vil du blot gnide kyllingen med salt på skinsiden inden den sættes i ovnen. I denne opskrift laves en urtedressing eller creme af flødeost, hvidløg og friske urter. Denne urtecreme fyldes i kyllingen der lukkes med 2-3 kødnåle og steges i ovnen ved 200-225 grader i ca. 60 minuter.

Det er vigtigt når du steger kylling,  at kyllingekødet er gennemstegt. Dette kontrolleres ved at skære ind til benet hvorefter der skal komme klart saft ud. Kødet skal være hvidt og ikke rødt inde ved benet.

Når kyllingen er færdig deles den hele kylling i to dele ved at skære brystet igennem på langs. Herefter fjernes al urtecremen der kan serveres som dressing til hjemmelavede flutes.

Kyllingen parteres i passende stykker og serveres med varm flutes og hvidløgscreme.

Alternativt serveres nye kartofler, salat, ovnstegte kartoffelbåde eller grøntsager til.

 

Ingredienser: (2 -4 personer)

tid. ca. 60 minutter

  • 1 hel kylling
  • ca 400 gr. flødeost, naturel
  • 4 fed hvidløg
  • frisk persille
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!