Orange - 45 kcal in 100g
    45kcal
    Orange - 45 kcal in 100g

Bagt Kartoffel

En bagt kartoffel er noget af det fineste man kan spise – alene eller som tilbehør til forskellige kødretter. Bagt kartoffel egner sig fantastisk til bøffer af enhver slags, men jeg spiser også gerne bare en bagt kartoffel eller 2 – med hjemmerørt creme af yogurt, hvidløg, olivenolie og salt. Begge del står godt til hinanden – kartoflen og hvidløgscremen. Det er noget af det nemmeste, men tager ca 60 – 90 minutter alt efter hvor store kartoflerne er.

Skyld og rens kartoflerne og pak dem ind i sølvpapir, sådan at sølvpapirsenderne danner et håndtag oven på kartoflen. Sørg for at lægge kartoflerne på den side hvor de ligger godt og stabilt. Sæt kartoffelpakkerne i en forvarmet ovn på 200-220 grader og bag i ca. 60 – 90 minutter.

Test en af kartoflerne når der er gået 60 minutter, ved at løse sølvpapiret og skære i kartoflen med en kniv. Kniven skal gå let i kartoflen – så er den færdig. Er kartoflen ikke let at skære i skal kartoflerne bage videre til de er helt bagte.

Server f.eks. bagekartofler med en hvidløgscrem af yogurt.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!