Kumquat - 61 kcal in 100g
  61kcal
  Kumquat - 61 kcal in 100g

Kartoffelmad med mayo, ristede løg og basilikum

Det er ren sommer der strømmer gennem kroppen, når man tager en bid af en kartoffelmad med mayonnaise, ristede løg og basilikum. Man kan høre fuglene synge, også selvom der ikke er nogen fugle. Et godt stykke hjemmelavet brød med smør. Skær gode skiver af de kolde kartofler, der er tilovers fra middagen dagen før – med eller uden skræl. Pynt med mayonnaise, ristede løg og frisk basilikum fra haven eller altanen. En kartoffelmad er luksus når det er bedst. Ja, man kan jo komme til at spise en sådan kartoffelmad for sjov.

Der er mang,e der sværger til at have alt muligt mærkeligt salat under deres pålæg. Det gør jeg ikke. Jeg ved ikke hvad salatblade laver under pålæg på smørrebrød. Det ser godt ud siger nogen. Nej, så vil jeg heller blot bruge grundelementern,e der smager godt sammen og få dét til at se godt ud. Basilikum og kartoffel er himmelsk sammen med lidt mayonnaise, salt og pepper. Og så ikke mere om pyntesalat.

 

Kartoffelmad med mayo, ristede løg og basilikum
 
 
: Smørrebrød
Ingredients
 • 1 skive hjemmelavet brød
 • 3-4 kogte kartofler
 • ½ spsk ristede løg
 • ½ spsk mayonnaise
 • 1 dusk Basilikum, frisk
Instructions
 1. Kom smør på brødet
 2. Skær kartofler i gode skiver og læg på brødet
 3. Pynt med mayonnaise, ristede løg og basilikum
 4. Drys med salt og græft peper.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

:  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!