Prune - 310 kcal in 100g
  310kcal
  Prune - 310 kcal in 100g

Hurtig frokost, makrel, salat og rubrød

Makrel i tomat på dåse er et godt tilbud til en hurtig frokost. Også selvom mange rynker på næsten af makrel i tomat. Faktisk er makrel i tomat ikke så ringe endda. Du får en del stoffer du ikke får i andre fødevare.
Et godt stykke rubrød med frisk salat og indholdet af en hel dåse makrel med citron og groft kværnet pepper på toppen, så har du en super hurtigt og sund frokost, der både mætter og smager godt
I følge den officielle fødevaredatabank har makrel i tomat et forholdsvis lavt saltindhold med ca. 0,6 gram pr. 100 gram. Derudover har makrel fra naturens side et højt indhold af de vigtige omega-3 fedtsyrer, masser af D-vitamin, jod og selen, som vi ikke får så meget af i andre madvarer.
Hold dig fra makrelguf, der typisk kun har 50% makrel i indholdet og kik efter de dåser der er mest fisk i, så er du på den sikre siden.

         

Hurtig frokost, makrel, salat og rubrød
 
 
Ingredients
 • 1 stk godt rugbrød
 • en håndfuld frisk salat
 • 1 ds. makrel i tomat
 • citron, salt og pepper
Instructions
 1. Skyld salaten og dup den tør i et viskestykke
 2. Fordel salaten på brød og tallerken
 3. Læg indholdet af en hel dåse makrel i tomat oven på salaten
 4. Pynt med citronskive
 5. Krydder med salt og pepper

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

:  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!