Strawberry - 31 kcal in 100g
    31kcal
    Strawberry - 31 kcal in 100g

Ostemad på den fede måde

Rubrød med fedt og ost – sådan skal en ostemad serveres. En ostemad kan være mange ting. Mange lægger et stykke intetsigende ost på en skive rugbrød og siger uhmm. Men de ved ikke hvad uhmm.. kan være. De snyder sig selv på alle leder og kanter. Alle fødevare kræver et modspil for at kunne levere sine bedste sider og smagsoplevelser – også ostemaden.

Gem nu stegefedten fra flæskestegen eller anden – den skal bruges på brødet. Om det er hjemmelavet rugbrød eller købt er ligemeget – bare det er godt og frisk brød.

Osten skal du kæle for. Glem alt om børneoste, den med rød skorpe og den billige 30%. Gå til ostemanden og smag dig frem til den ost du kan lide og tag dig god tid. Faktisk kan du med sikkerhed godt lide en lidt stærkere ost end du umiddelbart tror. Udgangspunktet skal være 45% med god smag som alle kan være med på. Sådan smager du dig frem til en ost hos ostemanden som du og resten af familien kan få lidt oplevelse ud af også.

Kom nu fedt på brødet og spar nu ikke på det. drys en lille smule sukker og salt på fedten og læg ost på der dækker brødet. Sådan skal en ostemad laves.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!