Papaya - 39 kcal in 100g
    39kcal
    Papaya - 39 kcal in 100g

Gulerod snack

Sunde gulerod snacks behøver ikke være kedelige. Se serveret i et pommes frittes tårn  med dip af soya og hvidløgsyogurt.
I disse tider med brun og fed mad og voksende bjerge af slik og chokolade reserver, er lidt sundt på bordet til den spændende film godt. Der skal altid være plads til popcorn når man ser film, men sunde grøntsager kan godt gå hånd i hånd med fedtstegte majscorn og gelétoppe med sukker.

Jeg tror jeg købte denne rædsel af et pommes frittes tårn på tilbud i netto til 25 kr. – man må jo ikke gå ned på grej. Og til sunde stænger af gulerødder glemmer man lidt den rædsomme stil.

Skær gullerødderne i lange stænger ved at flække gulerødderne på langs i halve og derefter i kbarte. Læg så stængerne i koldt vand i nogle timer, så er de klar og meget sprøde.

Lav dip af soya du blander med lidt sukker og evt. vineddike samt yogurt der blandes med finthakkede hvidløg.

Print Friendly, PDF & Email

2 comments to Gulerod snack

  • Jeg elsker også at lave den traditionelle omgang gulerodsstave, selleristænger og agurk med lidt dip til. Har ikke prøvet den dip i foreslår, men den vil jeg bruge næste gang 🙂 Lyder lækkert.

    Hav en dejlig fredag – og kig måske forbi mig :)?

    K.h. Signe, girlslovefood

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!