Ananas - 33 kcal in 100g
  33kcal
  Ananas - 33 kcal in 100g

Dressing til det meste af yogurt, olie og hvidløg

yogurt_hvidlkøg_olie

Dressing af hvidløg, yogurt, olie og salt – er en dressing til det meste.
Jeg elsker denne dressing, som jeg vel mødte første gang jeg var på ferie i Grækenland for en menneskealder siden. Tzatziki var det. Siden har jeg brugt basiselementerne som grunddressing og blander i dag alt muligt andet i end revet agurk, som der jo høre sig til når det hedder tzatziki.
Men, ofte spiser jeg blot dressingen blandet med yogurt, hakket hvidløg, olivenolie og salt. Det går godt til varme retter, kolde retter eller blot et stykke godt brød. Tzatziki stammer fra middelhavsegnen, men prøv at lave dressingen om foråret med ramsløg i stedet for hvidløg og rapsolie og sydesalt fra Samsø. Ja, så har du en helt igennem Nordisk dressing.

Vi spiser det hele året her i huset, men forårets blå himmel, varme vinde og spirer alle steder i jorden, indbyder til at blande denne dressing.

Det tager under 3 minutter at lave dresssingen og du kan have glæde af den i flere dage.

Dressing til det meste
 
 
Ingredients
 • 2-3 spsk yogurt 10% (2% kan bruges)
 • 4-7 fed hvidløg
 • 1 spsk olivenolie
 • ¼ tsk salt
Instructions
 1. Kom yogurt i en skål
 2. Pil hvildløg
 3. Hak hvidløg rustikst med en stor skarp kniv
 4. Bland det hele sammen og rør rundt

Jeg hakker hvidløgene med en skarp kniv lidt rustikt – det syntes jeg giver det bedste resultat. Men gør som du syntes og bedst kan lide.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

:  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!