Peach - 60 kcal in 100g
  60kcal
  Peach - 60 kcal in 100g

Frokost salat – tomat, agurk, feta

tomat agurk feta

Når sommeren viser sig fra sin bedste side, er denne frokost salat med tomat, agurk og feta – et rigtig godt bud på en enkelt frokostret. Den er enkelt at tilberede – og enkel for kroppen at fordøje i varmen.
Mad behøver ikke være så kompliceret. Til gengæld skal vi tænke over hvad vi putter i munden, hvordan madvarene er dyrket og fremskaffet. Jeg mener ikke vi alle sammen skal være hellige økologer, men hvis vi allesammen gør noget for at få de bedste råvare – så sker der noget.
Servér evt. med en let hvidløgsdressing af yogurt eller creme fraiche

Alle der kan bør plante agurkeplanter og tomatplanter alle steder hvor der er plads. Det gi’r så stor glæde at høste fra egen jord, at man kan blive helt salig og ydmyg når man spiser sine afgrøder. Men, kan man ikke dyrke sit eget – så køb økologisk eller bæredygtigt. Jo flere vi er der vil hav de gode vare – jo flere af de gode vare kommer der på hylderne i supermarkederne.

Tilbage til køkkenet. Tomater får mest smag af at ligge uden for køleskabet, men ligger de i køleskabet så læg dem i grøntsagskassen der er ikke så koldt.

Server denne madret som en let froksotsalat eller som tilbehør til kød eller kylling.

Frokostsalat - tomat, agurk, feta
 
til 2 personer
Ingredients
 • 2-3 store atomater
 • 1 stk agurk
 • ca. 200 gram feta
 • olivenolie
Instructions
 1. Skær tomaterne i gode skiver
 2. Skær agurk i gode skiver
 3. Skær feta i mindre stykker
 4. Fordel tomat, agurk og feta i et fad
 5. Hold olivenolie over
 6. Pynt gerne med frisk basilikum

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

:  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!