Watermelon - 23 kcal in 100g
    23kcal
    Watermelon - 23 kcal in 100g

Ramen – a la stegt flæsk med persillesovs

Japansk Ramen - ala stegt flæsk og persillesovs suppe

Man skal forstå, at denne opskrift er frit komponeret og et mix af den danske nationalret Stegt flæsk med persillesovs og den japanske Fast Food  Ramen. Det er en forholdsvis hurtig madret, lavet med blendet kartoffelsuppe, stegt flæsk, nudler og persille.

Vi burde alle lære kendskab til Ramen, da man kan bruge alle sine left over rester i køleskabet som ingredienser i sine Ramen madretter.

I Japan hedder er Ramen en madret af suppe, nudler, kød og ghrøntsager (Ramen betyder nudler) og Ramen i japan spises oftes på farten, som den måde vi spiser fastfood. Der er  hurtigt at spise, men tager lang tid at tilberede, hvis man skal lave det fra bunden – The Japanese way. Selve grundsuppen og der er 4 af slagsen – er en i sig selv en videnskab. Men du kan springe dette led over og bruge en (din egen) grundsuppe. Så minder det faktisk meget om fastfood. Men hvilken fastfood.

Du skal bruge en grundsuppe som for eksempel Basis suppe med kylling no.1 eller andre –  der så blandes med de ting du gerne vil have i. Denne Denne suppe er en blendet kartoffelsuppe, der toppes med hakket persille. På den måde får du også kartoffelsmagen med som jo høre til stegt flæsk.

Det særprægede ved Ramen er, at man gerne kommer stegt flæsk, stykker af flæskesteg eller andet kød som del af suppen, ved siden af eller oven i – sammen med æg og andre ingredienser vi normalt i vores del af verden ikke ville blande sammen som det første valg. Men prøv det – det er fantastisk.

Brug fantasien – god appetit

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!