Watermelon - 23 kcal in 100g
    23kcal
    Watermelon - 23 kcal in 100g

Om 5:2 Diæten

ADD_5-2

Som seriøs madblogger må man nødvendigvis også beskæftige sig med maden som led i en diæt eller kur.

Når man elsker mad og forsøger at delagtiggøre andre mennesker i glæden ved hjemmelavet mad, med gode råvare, spiser og smager man mere mad end alle andre. Bagsiden af den glæde er ofte for mange kilo på sidebenene. Derfor skal vi også beskæftige os med diæter og slankekurer – og vi skal starte med os selv.

Jeg kaster mig derfor ind i 5:2 Diæten, der betyder 2 dages faste og så kan jeg spise hvad jeg vil resten af ugens dage. I Køkkenet hos The Cooking Affair, gnaver vi ind til benet, for at se hvad denne videnskabelig testede diæt kan.

Følg med eller hop på der kan ske hvad som helst……

Vi er ved at oprette en ny afdeling her i køkkenet med alt om den nye fastekur 5:2 og min egen kamp med kuren. Vi har dog lidt bøvl med webudbyderen vi lige skal have løst….men, indtil da kan du se mere her på siden og opskrifter her: 5:2 Diæten

Se TV klip (5 min.)  fra abc NEWS med opfinderen af 5:2 diæten Dr. Michael Mosley. Ja i virkeligheden er den en gammel viden  at faste gør kroppen sund, men Micheal Mosley har interviewet de førende eksperter i verden om kost og sygdomme.
Michael Mosley har researchet for at finde ud af forholdet og virkning af mad og aldring og sygdomme.
Han fandt ud af at faste kan nedsætte blodsukker, blodtryk og faren for kræft med op til 50% blot ved at faste 2 dage om ugen og spise normalt de resterende 5 dage.

 

Se hele BBC udsendelsen om 5:2 Diæten her (ca 58 min.):

Eat, Fast and Live Longer – Horizon from Steve Hartman on Vimeo.

Vi opdatere denne side lige nu…….

Print Friendly, PDF & Email

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!