Raspberry - 30 kcal in 100g
    30kcal
    Raspberry - 30 kcal in 100g

Røreæg med Bacon og Tabasco

Røreæg med bacon og tabasco er godt som morgenmad eller som et mellemmåltid eller som et måltid hvis man skal tabe sig lidt.  Heldigvis har sagkundskaben nu fundet ud af,  at man ikke skal være bange for at spise æg. Spis så mange du vil –  næsten.  Æg har en meget højt næringsværdi. Der er næsten alt det man har brug for i et æg. Selv elsker jeg røreæg med tabasco som morgenmad og tabasco’en sætter lidt gang i blodomløbet og så er tabasco bare perfekt samme med æg.

Bocon behøver man egentlig ikke til røreæg. Men,  bacon sætter også lige prikke over i’et.  Og har du ikke tid til at stege bacon,  så lad være.

Slå 2 hele æg op i en skål. Hæld ca. 1 dl. mælk ved samt lidt frisk kværnet pepper. Rør det luftigt med en gaffel eller et piskeris. At røre lufttigt betyder,  at du holder skålen lidt på skrå og så pisker med store bevægelser så indholdet ligesom vendes i luften. Kom lidt olie på en varm pande og hæld æggemassen på panden. Skru ned til halv varme og rør lidt ligegyldigt når massen begynder at stivne. Så snart æggemassen er blevet til røreæg tag panden af varmen og server.

Kom evt. bacon på toppen og stænk tabasco over det hele.

Vegetar:  Server som vegetar ret uden bacon.

Ingredienser: ( 1 peron)

Tid:  3 minuter (uden bacon) 0-15 minutter (med bacon)

  • 2 stk æg
  • 1 dl. mælk
  • 2 skiver bacon (skåret i tern)
  • olivenolie
  • tabasco
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!