Grapefruit - 48 kcal in 100g
    48kcal
    Grapefruit - 48 kcal in 100g

Øl på menuen

Vi har overvejet meget at skrive om øl . Det gør vi nu, men i første omgang som suplement til de madretter hvor øl kan nævnes som tilbehør til opskrifterne. Enten som drikke eller som en del af ingrediensen i opskriften.

Vi bredder os ikke ud i et fyrværkerri omkring ølsorter, smage og dufte og aromaer. Vi gør os ikke mere kloge på øl, end vi kan stå inde for og derfor holder vi os lige nu til øl der kan skaffes de fleste steder i landet og ikke kræver mere end almindelig sund fornuft at forstå. Men det bliver specielle øl der kan forhøje smag og indtryk af den mad man spiser til øllen. Vi vil ikke beskæftige os meget med pilsner øl ala Tuborg og Carlsberg – så er det sagt.

Vi går også i gang med at brygge vores egen øl inden for kort tid på tønder efter gamle principper og opskrifter. De øl-kloge siger det er nemt – så det tester vi på The Cooking Affair.

Vi lægger en ny menu “ØL” ud på siden i løbet af kort tid – og er åbne for kritik og gode råd – så bare fyr den af – lad os få en snak om god øl – gerne dansk bryg.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!