Peach - 60 kcal in 100g
    60kcal
    Peach - 60 kcal in 100g

Jordbæris på karamel, chokoladeflager og vaffelpynt

Dette fest fyrværkeri af is og chokolade er hjemmelavet, det er hurtigt lavet, det smager lækkert og du vil få mange point.
Glem alt om at købe prefabrikeret iscrem også uanset om det er økologisk. Det er fyldt med tilsætningsstoffer og sukker. Lav din is selv, så ved du hvad der er i den, det er billigt og du bliver glad i hovedet og i din mave. Og så kan der jo være plads til lidt pynt der er prefabrikeret i en snæver vending. Man skal heller ikke blive alt for hellig i sundhedens tegn – vel ?

Fyld en håndfuld frosne jordbær op i en blender sammen med 3 spsk græsk Yogurt, vaniliesukker og lidt rørsukker efter hvor sød du vil have isen skal være. Bland alle ingredienser sammen i din blenderen.  Hæld iscremen i en skål og lad det stå i fryseren i ca. 1 time. Efter 1 time har isen en både blød og hård konsistens.

Arranger  3 spiseskefulde is ovenpå en karamel souce og pynt med håndhakket chokolade og vafler som jeg har gjort her.

 

Ingredienser – (2 personer)

  • 6-8 frosne jordbær
  • 3 spsk. yogurt
  • 2 tesk. vaniliesukker
  • 1 spsk. rørsukker
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!