Hazelnuts - 650 kcal in 100g
    650kcal
    Hazelnuts - 650 kcal in 100g

Hurtig ris ret, mørbrad, porrer

Drop købte hurtig-retter – lav dem selv billigt og lækkert.
Vi bliver bombarderet med tilbud i supermarkedet om at købe hurtige færdigretter. De nyeste på den hylde er Easy-Nudle-Cup og Easy-Rice-Cup; ofte i en papembalage der varmes i microovnen. Prisen er ca. 20-25 kr. pr. portion – og hvad er det nu lige der er i retten.
Lav sådanne easy-retter selv til en 10. del af prisen i supermarkedet. Det er meget nemt og det smager super lækkert. Og så griner du næste gang du går forbi hylden med tilbud på Easy-Nudles-Cup.
Jeg har gennem en del år eksperimenteret en del med retter med sushiris fordi sushiris får en god struktur og er mere klistrede og derfor nemmere at spise med pinde. Man kan lave alle mulige retter med sushiris og rester af mad fra dagen i forvejen, især grøntsager og kød. Derfor lå det lige til højrebenet at lave fryseposer med hurtig mad.

Lav dine hurtig-retter i forbindelse med en middagsret. Lav rigeligt af retten, tag det fra der skal spises til middagen og pak hurtig-retterne i frysepose af resten. Jeg pakker selv poser á 230-250 gram der fryses med det samme. Men du kan jo pakke dem som du gerne vil have det. Min erfaring er, at 230-250 gram godt kan mætte som et hurtig måltid.

Opvarmes i microovn ved 100% i ca. 7 minutter i den lukkede pose fra dybfrost. Lad posen ligge uåbnet på en tallerne eller i den skål du skal spise af – i ca. 2 minutter inden du åbner posen. Brug en god soya souce som saltning.

Du kan spise hurtig-retten som en en hurtig og enkelt lille ret. Eller kombiner den med andre hurtigretter. Her serveret sammen med en hjemmelavet forårsrulle.

Tip!  Spis retten med spisepinde så mætter retten mere fordi du spiser langsommere

 

Hurtig-retten i denne opskrift til Ris med mørbrad og porrer er fra Mørbrad i soyamarinade med ris og porrer

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!