Ananas - 33 kcal in 100g
  33kcal
  Ananas - 33 kcal in 100g

Saftig burger med ost og tomat

Lav en lækker saftig burger og spis med ren samvittighed. Tomat, ost, mayonnaise, løg – det er nemt, sundt, billigt og sjovt. Kan man kalde en burger sund mad og have ren samvittighed når man spiser den. Ja da, det kan man sagtens. En god burger starter og slutter med en god bolle. Burgerbollen skal være hjemmelavet af groft og godt mel. Jeg elsker en frisk burger med ost, tomat og ristede og rå løg krydret med mayonnaise, stærk sennep og krydret tomatketchup. Og så kan man altså ikke gå gennem livet uden at synde en gang i mellem. Men synder du, så synd godt. Jeg spiser gerne denne burger til froskost og nat mad. Ja sågar som morgenmad og for sjov.

Gør det til en dille at lave hjemmelavede burgerboller og sunde lækre burgere til frokost og når du har lyst, men gør det groft. Prøv at tage sådan et par friske burgere med til kollegerne på arbejdet og du ender måske som månedens medarbejder. Del også denne super opskrift på burgerboller med dinne venner og kolleger som du finder her.

 

Ingredienser:

 • 1 stk burgerbolle
 • 1 stk tomat
 • 3-4 skiver tynde løgringe
 • 2 skiver ost 45%
 • 1 spsk ristede løg
 • 1 spsk mayonnaise
 • 1 tesk Dijon sennep
 • 1-2 tesk krydret tomatketchup

 

Del burgerbollen og rist den let i en brødrister eller ovnen ved 200 grader. Smør sennep på underbollen og læg ost ovenpå. læg derpå tomatskiver, mayonnaise og løg og afslut med at smøre tomatketchp på overbollen og lægge den på toppen.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!