Grapefruit - 48 kcal in 100g
  48kcal
  Grapefruit - 48 kcal in 100g

Resteret no. 21 hotdog uden pølse

hotter_taco_

En klassisk hotdog er med pølse – ja. Men prøv nu bare at gå dine egne veje med maden. Her er f.eks. en “Hotter” med hvidløgsyogurt, Taco-krydret hakket oksekød (rest fra dagen før), chilisauce, ribsgelé og hakket frisk agurk. Tæt på sund.
Mad er andet end noget man bliver mæt af. Mad er politik, holdninger, dejlig smag, god samvittighed og dårlig. Mad er kunst, det kan være livsudviklende – men det kan sandelig også være en klods om benet.
Kast dig ud i dit eget madudfordrende eksperiment – og lav festlig fantastisk hverdagsmad. Det koster det samme og tager samme tid. Og frem for alt – hjælp med at stoppe den enorme madspild der sker lige rundt om os. Spis op, køb mindre eller brug Nabokassen.

Tænk at putte 10 hjemmelaveder og hjemmekomponerede hotdogs i Nabokassen sammen med et par kolde øl og glæde naboen i eftermiddagssolen på terrassen. Det gi’r point i bogen kan jeg fortælle dig.

Her var der en god rest hakket oksekød hot krydret med chili og paprika, en rest agurk, en rest hvidløgsyogurt og en rest ribsgelé. Sammen med et pølsebrød og en sjat chilisauce – blev der fantastiske oksekøds-hotdogs ud af det.

Nu ved jeg af lang erfaring, at oksekød, chili og ribsgelé er en fantastisk kombination – men ellers er det jo blot at lade fantasien råde. Gør mad til en passion, en udfordrinmg i hverdagen. Lav nye retter hver dag. Dyrk selv hvad du kan og køb så resten af de bedste råvare uden at blive hellig. Det behøver hverken være dyrere eller mere besværligt.

Jamen jeg har ingen have eller adgang til jord siger mange.

Ja det er rigtigt, det så er en lidt større udfordring selv at producere. Men du kan lave tonsvis af egenproduktion uden at have din egen jord. syltet tilbehør, henkogte frugter, krudderurter, gelér, frugtsnaps, brød og meget meget mere. Livet bliver fantastisk når man begynder at producere og lave sin helt egen mad.

Resteret no. 21 hotdog uden pølse
 
Ingredients
 • Pølsebrød
 • Rest af stegt hakket oksekød krydret med paprika og taco krydderi
 • Hvidløgsyogurt
 • Sød chilisauce
 • Hakket frisk agurk
 • Ribsgelé
Instructions
 1. Varm pølsebrød og flæk dem
 2. Kom hvidløgsyogurt i bunden
 3. Kom oksekøb ovenpå
 4. Derpå chilisauce
 5. Gelé og hakket agurk

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

:  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!