Common walnut - 650 kcal in 100g
    650kcal
    Common walnut - 650 kcal in 100g

Myntete til sommervarmen

image

 

Myntete te til sommervarmen – som man drikker den i Afrika i de varmeste egne. Myntete med sukker, kan noget når varmen sniger sig op på 29, 30 eller 35 grader. Derfor får mynten lov at gro rundt om i haven, så vi kan høste når vi skal have Myntete. Teen skal være sød og drikkes rygende varm – så får du velvære i kroppen og varmen er til at holde ud.

bladene fra én stængel mynte sammen med et tebrev eller samme mængde løse tebrev i en almindelig størrelse tekande overhældt med kogende vand. Lad det trække i 5 min. Og server så teen med sukker. Jeg foretrækker te i breve eller min egen te i en pose, så den færdige te ikke har løse teblade med når man skal drikke teen.

Du vil komme til at holde af, at lave din egen Myntete, så check din have for myntes har du ikke mynte, så skynd dig at få sået noget – det gror som ukrudt.

 

Print Friendly, PDF & Email

1 comment to Myntete til sommervarmen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Hej igen…..

Vi koger og steger så der er røg i køkkenet. Kom med ind i kampen for den gode mad - skriv til os hvis du har en kommentar eller en god opskrift.
Du er velkommen til at sende os gode ideer og tips - vi er også på Facebook og Twitter.

Error, no Ad ID set! Check your syntax!